Din pură curiozitate, editorul Blogreview a tastat într-un moment de plictiseală existenţială www.dumnezeu.ro, sperând într-o minune. Se pare însă că nu există (mă refer la site, nu la entitate).
Aceeaşi căutare în cyberspace (de ce nu există oare şi cybertime?), dar în engleză, i-a revelat cu promptitudine un site anonim, care începe cu cuvintele: “The following site offers information about God and direction in finding Him.” La www.god.com răspunde la apel Evangelical Media Group, o organizaţie non-profit din Statele Unite, care publică materiale religioase şi “încearcă să-i ajute pe oameni să înţeleagă Biblia”.
O nouă căutare, de astă dată după www.dumnezeu.com, a dus la un rezultat neaşteptat: o pagină pe care scrie DUMNEZEU şi un link mic, cu inscripţia: “Lasă poporul meu să plece! Liberă Palestina”, care duce la site-ul Free Palestine!
Neştiute sunt cărările tale…
Feed RSS pentru acest articol. | TrackBack URI
Martie 15th, 2008 at 9:51 am
[…] 1. Există www.dumnezeu.ro? […]
Aprilie 25th, 2008 at 2:56 pm
cred ca e prima data cand citesc un blog amuzant si interesaant in acelasi timp . heheh!
Aprilie 26th, 2008 at 3:11 am
@Cristinalaura: Cred ca e prima data cand cineva spune despre un blog ca e amuzant si interesaant in acelasi timp!
Sunt pe jooos…
Mai 14th, 2008 at 9:31 pm
Da, exista si este a lui Felix Tataru de la GMP.
Decembrie 7th, 2008 at 10:29 pm
cred ca nu aveti cum sa mai faceti bani si vati gandit ce sa mai mintiti lumea cu situri ca acestea deci chiar nu aveti ce face daca exista vezi chiar tu simnti dar daca nu gata si cu asta pasta sa stiti cine vrea sa creada sa creada cine nu nu,eu din cate am vazut are bani si de toate doar cei bogati cred ca ei au mai multa credinta decat noi alti iar cei saraci vor fi bogati cu sufletu pana are sa ti sa lipeasaca sira spinari de foame dar vei fi bogat cu sufletu in timp ce alti disfruta de viata nu va este rusine!!!!!!!!!!